Un șofer băut a lovit o dubiță cu pepeni lângă Hotelul Capitol. Cinci persoane au fost rănite

WhatsApp Image 2022-08-19 at 09.41.57

Un accident rutier a avut loc în această dimineață în capăt CUG, lângă Hotelul Capitol. Un șofer băut a lovit o dubiță cu pepeni. În urma impactului au rezultat cinci victime.

În accident a fost un singur autoturism care a mai avariat altele două autovehicule aflate parcate, iar toate cele cinci victime au fost transportate la UPU Sf. Spiridon cu diverse traumatisme ușoare.

Au intervenit 2 autospeciale de stingere, 1 TIM, 1 EPA SMURD și 2 ambulanțe SAJ.

Starea victimelor:

O tânără de 20 de ani, pasager dreapta față – Tcc cu PC Hematom frontal  Tvm cervico-lombar amielic. Transportată la UPU NCH

O tânără de 19 ani, pasager spate stânga Policontuzionat TCC Cu PC. TCF Traumatism toraco abdominala. Traumatism cot drept. Transportată la UPU Spiridon

O fată de 19 ani, pasager spate tcc fără PC Traumatism membru inferior drept. Dusă la  Upu Sf Spiridon 

Un băiat de 19 ani, pasager dreapta spate tcc fără PC Traumatism toraco abdominal. Internat la Upu Sf Spiridon

Șoferul de 22 de ani, posibile dureri la spate. A fost luat de către poliție

„Azi, în jurul orei 05.30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași au fost sesizați despre un accident rutier, soldat cu victime omenești, produs la ieșirea din municipiul Iași. Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în accident au fost implicate un autoturism și două autovehicule parcate, iar în urma impactului 4 persoane din autoturism au fost rănite. În urma testării șoferului autoturismului, a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate”, au precizat reprezentanții Poliției Iași.