Un sindicalist triplu vaccinat si infectat cu Covid, lasat sa circule in voie de DSP Bucuresti

iulian_surugiu_lider_snap_dcn_36551400

Statul roman si-a revarsat furia pe nevaccinati si incearca din rasputeri sa le ingradeasca accesul in institutiile publice si spatiile de recreere, invocand imunizarea dar se comporta cu alta litera de lege cu persoanele vaccinate, care, desi pot usor sa raspandeasca virusul sunt liberi sa iasa in spatiile publice.

Un astfel de caz este al liderului Sindicatului Agentilor de Politie, Iulian Surugiu care a povestit ca, DSP l-a lasat sa iasa pe strada, chiar si fara masca, doar pe faptul ca este vaccinat, desi este infectat cu Covid.

Barbatul a facut a treia doza de vaccin la inceputul lunii octombrie si pentru ca nu se simtea bine a efectuat mai multe teste rapide. Surpriza a fost cand a informat DSP-ul despre situatia sa.

„Ieri, deoarece nu mă simțeam bine mi-am facut un test rapid din farmacie, pe care l-am refăcut de trei ori, pentru că nu puteam să accept că sunt pozitiv. Am anunțat telefonic DSP-ul de unde mi s-a spus că dacă sunt vaccinat nu mai trebuie să fiu testat și doar dacă am nevoie de concediu medical vor trimite pe cineva. Dacă cei infectați stau și așteaptă să fie testați, fără tratament medical, timp de câteva zile, de ce ne mai mirăm că mulți dintre ei ajung cu forme grave la spital?! Cât de idiot să fii să nu înțelegi că un individ vaccinat, ca mine, cu simptome ușoare, poate transmite virusul celor sănătoși cu care intră in contact? Le-am cerut în mod repetat politicienilor să închidă școlile, nu să dea doar o vacanță, deoarece si copii sunt surse de răspândire a virusului. Domnilor politicieni treziți-vă măcar acum și faceți ce trebuie: școala on-line, testare gratuită, izolarea celor infectați și asigurarea medicației de la primele simptome”, a scris sindicalistul pe pagina lui de Facebook.

Iulian Surugiu a amintit ca singurul tratament pe care l-a primit pentru Covid a fost de la medicul de familie. Acesta s-a aratat consternat de modul in care autoritatile gestioneaza pandemia.

„Am sunat la DSP Bucureşti. Mi-a răspuns o fătucă şi mi-a spus: „Dacă aveţi a treia doză, puteţi să mergeţi liniştit la serviciu, la mall, unde avei treabă, că sunteţi vaccinat”. I-am zis că mie nu-mi vine să cred ce aud”, susţine Iulian Surugiu.