Un român din Neamț, antreprenor de succes peste hotare. Taste of Italy e cea mai bună pizzerie independentă din UK, pentru al doilea an consecutiv

Sergiu Teacu este un român, originar din Roznov, județul Neamț, care a reușit să aibă o afacere de succes peste hotare.

O pizzerie deschisă în toiul pandemiei a ajuns să fie foarte apreciată în orașul Chelmsford – Essex din Marea Britanie și să obțină zilele trecute, pe 9 noiembrie 2023, pentru al doilea an consecutiv, un binemeritat loc 1 oferit de PAPA INDUSTRY AWARDS la categoria „cea mai bună pizzerie independentă din UK”.

„Taste of Italy” oferă o pizza autentică italiană cu ajutorul unei echipe formate din români, italieni și britanici. În doar trei ani, afacerea nemțeanului nostru a urcat fulminant în topul celor mai apreciate pizzerii din Marea Britanie și demonstrează că „omul sfințește locul”, oriunde ar fi acest loc.

Cu multă bucurie, Sergiu Teacu ne-a împărtășit experiența ultimilor ani petrecuți în Italia și Marea Britanie, munca ce a stat în spatele afacerii sale de succes și, evident, încununarea rezultatelor muncii prin faptul că „Taste of Italy” este recunoscută acum ca fiind cea mai bună pizzerie independentă din UK. Evident, meritul este al întregii echipe.Am 31 de ani, sunt plecat din România din 2012. Până în 2016 am locuit în Italia unde am început că și spălător de vase și am devenit bucătar.

După vreo 7 luni în Italia, am cunoscut pe Lucia Pronesti, o fată de naționalitate italiană ce în 2017 mi-a devenit și soție și avem 1 copil împreună. În 2016, în martie, ne-am decis să ne mutăm în Anglia.

După 4 ani de Anglia, cu experiența mea de bucătar și văzând că în Anglia oferta la pizza autentică italiană e foarte mică, am decis să deschidem noi o pizzerie în orașul unde locuim, Chelmsford, Essex.

Am deschis pe 25 septembrie 2020, în plină pandemie. După 1 lună și 10 zile ne-au închis din cauza restricțiilor. Ne-au lăsat doar pe preluări și livrări acasă.

Mulțumită muncii și produsului adus pe piață am supraviețuit și deja din primele luni am ajuns pe primele locuri: locul 1 pe Tripadvisor din 300 de pizzerii/restaurante locale și locul jucând de pe locul 1 până pe locul 10 regional din 3345 de restaurante/pizzerii. Diverse publicații de știri și publicații locale au scris despre noi și despre ce produs am adus în Chelmsford.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *