Un reputat medic oncolog din Turcia a oferit consultații în Iași

Sharing is caring!

Leyla Ozer este specializata in cancere rare la Spitalul Universitar Atakent. Mii de romani aleg ca ultima varianta spitalele din Turcia pentru a se trata de aceasta boala nemiloasa.

Despre cancer se spune ca este imparatul tuturor bolilor. Persoana depistata cu aceasta boala nemiloasa are sanse mari de vindecare atunci cand tumora este depistata la timp. Sansele scad cu cat boala evolueaza in timp. Din pacate, multi romani afla tarziu ca sunt bolnavi si apeleaza in ultima instanta la spitalele din Turcia unde considera ca au sanse mai mari de vindecare.

“Imi pare bine sa ma aflu aici in Iasi pentru prima data. Sunt bucuroasa sa impartasesc experienta mea si sa-I ajut pe pacientii care au nevoie de noi. Rprezint o echipa mare, nu suntem doar un department de oncologie, mai exista departamentul de radiatii oncologice, radiologie si patologie care este divizata in multe sectiuni. Cancerul este a doua boala ca mortalitate la nivel global. Este o boala grava dar si din punctul de vedere financiar este destul de scumpa de tratat. Cu toate acestea am facut pasi mari in tratarea cancerului care ii ajuta pe oameni sa traiasca mai mult” a declarat Leyla Ozer.

shares