Un pompier și soția sa, asistentă la Spitalul de Pediatrie au fost găsiți fără suflare în propria casă. Cumnata i-ar fi găsit cu capetele zdrobite

politia nu treceti

Descoperire macabră într-o casă din comuna Bran. Un cuplu tânăr a fost găsit fără viaţă în propria locuinţă. Cei doi abia îşi uniseră destinele în vara anului trecut şi îşi dedicau viaţa ajutându-şi semenii: el era pompier, ea asistentă la Spitalul de Pediatrie. 

Singura variantă care este investigată în acest moment este a unui dublu asasinat. Cei doi soţi, femeia de 32 de ani şi bărbatul de 37 de ani, locuiau în casa din Şimon. Aseară, când s-au culcat, totul era în regulă. Însă, în această dimineaţă, colegii soţului de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a judeţului Braşov au văzut că bărbatul nu a mers la muncă şi au anunţat familia. O cumnată i-a găsit pe amândoi decedaţi, cu lovituri de topor în zona capului. 

Autorităţile nu au făcut până acum declaraţii oficiale. Cert este că o uşă a casei a fost spartă. În interiorul casei ar fi fost găsită şi arma crimei. 

Ancheta este în curs de desfăşurare. Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov coordonează ancheta în acest caz.