Un poliţist debutant şi-a pierdut încărcătorul cu 15 gloanțe în prima zi de muncă

pistol de jucarie

Luni seară, când s-a dus să predea armamentul și muniția, la ieșirea din schimb, un polițist din cadrul Secției 12 (zona Baba Novac) a constatat lipsa unui încărcător de rezervă, cu cele 15 gloanțe aferente.

Polițistul era în prima zi de muncă și a pierdut încărcătorul cel mai probabil când a urcat și coborât din mașină. Agentul nu a folosit arma în timpul serviciului, au mai declarat sursele citate

Antena3 menţionează că cel care le-a pierdut este un tânăr absolvent al Școlii de Poliţie din Câmpina, care efectiv nu a sesizat când i-a dispărut încărcătorul de la cingătoare. Era prima lui zi de muncă pe teren.

”Cu privire la informaţiile apărute în spațiul public, conform cărora un polițist ar fi pierdut încărcătorul armei din dotare, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: În cursul serii de 7 noiembrie a.c., în momentul predării armamentului și muniției din dotare, la ieșirea din schimb, un polițist, din cadrul Secției 12, a constat lipsa unui încărcător de rezervă, cu cele 15 gloanțe aferente. În momentul de față se efectuează demersuri în vederea recuperării încărcătorului și muniției. De asemenea, au dispuse verificări, prin intermediul structurii de control intern”, a transmis Poliția Capitalei.