Un polițist botoșănean a murit în timp ce încerca să salveze un copil de la înec, la Eforie Nord

Un bărbat a fost căutat salvatorii de la Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) și de militarii de la ISU, în apele mării, din data de vineri, 18 august 2023. Acesta este polițist de penitenciare și ar fi sărit în apa mării, la Eforie Nord, pentru a salva un copil, scrie Focus Press.

„Un polițist de penitenciare din Penitenciarul Botoșani, membru SNPP, a sărit în marea agitată, la Eforie Nord, pentru a salva un copil în pericol de înec. Copilul a fost salvat însă colegul nostru nu a mai reușit să ajungă la țărm și este dat dispărut de ieri (vineri – n.r.). Căutările continuă. Ne rugăm pentru el și pentru familia sa!”,

au transmis reprezentanții SNPP Poliția Penitenciară, sâmbătă, 19 august 2023.

Amintim că în sera de vineri, 18 august 2023, două persoane au dispărut în mare, la Eforie Nord (Steaua de Mare) și la Vama Veche (plaja Golful Pescarilor).

Trupul neînsuflețit al bărbatului, purtat de valuri la mal

Căutările au fost reluate în dimineața de sâmbătă și sistate seara, iar duminică salvatorii a reînceput demersurile.

Duminică, 20 august 2023, trupul neînsuflețit al bărbatului dispărut în apă, la Eforie, a fost adus de valuri, la mal, pe plaja Azur.

„Din pacate sperantele noastre au fost spulberate. Colegul nostrul de la Penitenciarul Botosani a decedat în incercarea de a salva de la înec un copil tras de curenți, pe plaja din Eforie Nord. Condolențe familiei!”,

este mesajul transmis de reprezentanții Penitenciarului Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *