Un polițist abia ieșit de pe băncile școlii, găsit împușcat în mașina de serviciu

Un polițist în vârstă de 22 de ani a fost găsit mort de colegul său, care urma să îl schimbe din tură: anchetatorii cred că agentul s-a sinucis cu arma din dotare. 

Procurorii constănțeni au deschis o anchetă de ucidere din culpă în acest caz. Tânărul de 22 de ani, de loc din județul Vâlcea, absolvise școala de agenți de poliție în luna aprilie a acestui an și fusese repartizat la IPJ Constanța, la postul de poliție din Cumpăna. 

Joi, acesta urma să iasă din tură seară, însă nu a mai apărut la postul de Poliție. Colegul care trebuia să îl înlocuiască l-a căutat peste tot și l-a găsit abia la ora 20.30. Tânărul de 22 de ani se află în mașina de serviciu, împușcat în cap, la ieșire din localitatea Cumpăna, spre câmp, într-o zonă izolată. Agentul care l-a găsit și-a anunțat imediat superiorii. 

„Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând  să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța. 

Deși la acest moment principala variantă a anchetatorilor este că tânărul s-a sinucis, nu se știe care este motivul pentru care ar fi recurs la acest gest. 

Tot joi, un polițist de 47 de ani din Botoșani și-a pus capăt zilelor în același mod: s-a împușcat în fața mormântului fiicei sale, Andreea. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *