Un polițist a ajutat o familie să organizeze un flagrant unui medic din Brașov care ceruse mită

Marian Godină a ajutat o familie să organizeze un flagrant unui medic din Brașov care ceruse mită. Cazul a ieşit la iveală după ce rudele femeii s-au plâns poliţistului Marian Godină că un doctor le-a cerut 10.000 de lei în schimbul intrervenţiei chirurgicale desfăşurate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Braşov.

Godină i-a sfătuit pe aparţinători să apeleze la organele de anchetă astfel că marți seară a fost organizat flagrantul, în timp ce medicul făcea o consultaţie post operatorie. A fost prins chiar când lua 8.000 de lei, restul de 2.000 de lei îi fuseseră daţi înainte de intervenţie.

“Am primit aseară, pe pagină, acest mesaj. Mi se întâmplă destul de rar să apuc să citesc mesajele şi să le răspund, dar ăsta mi-a sărit în ochi. I-am răspuns omului, i-am dat un număr de telefon la care să sune şi i-am zis să nu cumva să dea înapoi şi să aibă încredere. Nu a dat, iar azi (marţi-n.r.) s-a dus să dea bănuţii domnului doctor. Pe hol aşteptau câţiva ‘pacienţi’ care au intrat în cabinet nepoftiţi, imediat după tranzacţie. Acum, bănuiesc că cineva nu va face nani acasă în noaptea asta. V-ar mustra conştiinţa în locul meu? Pe mine nu”, a postat Godină pe Facebook.

Acum doctorul este la audieri şi urmează să fie trimis în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!