Un oltean a deschis 3 butelii cu gaz și a amenințat că se aruncă în aer, în Movileni

Poliţiştii din Olt au imobilizat un bărbat în vârstă de 57 de ani care se încuiase în casă şi ameninţa că dă foc locuinţei.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt au anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi, luni, prin apel 112, de către un bărbat din comuna Movileni, cu privire la faptul că tatăl său s-a încuiat în casă şi ameninţă că va da foc imobilului.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr.12 Potcoava, care au identificat un bărbat, de 57 de ani, ce se afla într-o cameră a locuinţei sale, cu uşile încuiate şi geamurile închise, ameninţând, cu o brichetă, că va da foc la trei butelii, ce se aflau în imobil. Poliţiştii au izolat zona şi au evacuat persoanele, pe o rază de aproximativ 150 de metri. Întrucât din imobil se simţea un miros puternic de produs petrolier, poliţiştii au intervenit în forţă, au pătruns în locuinţă şi l-au imobilizat pe bărbatul de 57 de ani, care se manifesta agresiv. Acesta a fost scos din locuinţa în care se aflau cele trei butelii deschise şi care emanau produs petrolier, fiind evitată, astfel, o tragedie”, au transmis poliţiştii.

Nicio persoană nu a fost rănită în urma evenimentului. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de tentativă de distrugere şi ameninţare.

Sursa observatornews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *