Un nou proiect de succes pentru FEG Iași

e27224e2-c7ca-4b1a-b42e-dd9a6e0dce92

Iasul a fost din nou bine reprezentat la apelurile pentru proiecte de parteneriat strategic. Acțiunea lansata de Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale este un raspuns la situatia provocata de Covid. 3 proiecte din Iasi s-au aflat pe lista celor castigatoare. Au obtinut finantare la acest apel, Scoala Postliceala FEG Iasi pentru proiectul EduApp, UMF Iasi dar si Liceul Tehnologic Special Vasile Pavelcu.

EduApp al scolii postliceale FEG isi propune sa creeze o aplicatie pentru dispozitive de tip smartphone si desktop care sa faciliteze comunicarea dintre scoala si cursanti in mediul virtual si care sa ofere acces all-in-one la cursuri si resurse educationale online si offline. In cadrul proiectului vor fi create cursuri video si tutoriale din diverse domenii in care FEG scolarizeaza.

Proiectul EduApp se va realiza in parteneriat transnational, cu institutii din Danemarca, Olanda, Spania si Portugalia. In acelas timp  va raspunde nevoii de digitalizare a educatiei furnizate de institutiile implicate, de identificare si transfer de bune practici in invatamantul profesional si tehnic si de dezvoltare a competentelor digitale in randul cadrelor didactice.