Un nou motiv de scandal la Spitalul Mobil de la Lețcani

DSC_7311

Lucrarile de mentenantă de la Spitalul Mobil din Letcani au fost facute de muncitorii fostului sef al Consiliului Judetean, cel putin asta acuza Costel Alexe. Alina Popa, directorul ADI Euronest, proprietarul spitalului neaga acuzatiile si spune ca in unitatea spitaliceasca au intrat doar muncitori pe persoana fizica.

Controversele pe tema spitalul mobil de la Letcani nu se opresc, cu toate ca acesta este inchis de cateva luni. Actualul presedinte al Consiliului Judetean sustine ca problemele sesizate de Corpul de Control la unitatea medicala au fost remediate de muncitorii de la firmele pe care le detine Maricel Popa.

Costel Alexe – presedinte CJ Iasi

„Se confirma faptul ca sunt inregistrate mai multe intrari ale angajatilor care, evident, au operat  reparatii si servicii la acest spital.

Alina Popa, cea care s-a ocupat de achizitia spitalului mobil si de remedierea problemelor sesizate pe parcurs de catre organele abilitate spune ca afirmatiile facute de Costel Alexe nu sunt adevarate.

Alina Popa- director ADI Euronest:

”Nu exista niciun contract incheiat de Euronest cu vreo firma care sa aiba legatura cu fostul presedinte pentru spitalul de la Letcani. In spital nu au patruns decat muncitori sau oameni pe care i-am adus noi pentru diverse lucrari, de mutat paturi sau lucruri de felul acesta. Noi nu am luat muncitori daca nu erau pe persoana fizica. Oameni care ne-au ajutat sa caram paturi.

Spitalul mobil Letcani sta inchis din luna ianuarie cand s-a comunicat oficial ca se vor efectua lucrarile de dezinfectie si igienizare.