Un nou meci de play-off pentru Politehnica Iași

foto_Politehnica

Echipa din Copou intalneste un alt adversar cu pretentii mari in acest sezon. Dupa punctul scos la Craiova, iesenii au prins mai multa incredere in fortele proprii si spera sa obtina prima victorie din acest sezon, desi la oaspeti va debuta foarte probabil si Denis Alibec.

„Am vazut Astra o echipa bine organizata, cu un antrenor nou, care le ofera jucatorilor entuziasm si multa dorinta. In ceea ce priveste lotul lor de jucatori, astazi am citit in presa ca a mai venit un jucator destul de cunoscut, Denis Alibec. Sunt ganduri serioase in ceea ce priveste aceasta echipa. Am auzit din declaratiile patronului clubului ca se bat chiar la campionat” a declarat Flavius Stoican, antrenor Politehnica Iasi.

Astra a lasat o impresie deosebita in prima etapa a sezonul cand a castigat intr-o maniera mai categorica decat o arata scorul in fata celor de la FCSB.

„Ne asteapta un meci foarte greu, cu o echipa foarte bine organizata, care vine dupa un rezultat foarte bun. Si ei au moralul la fel de ridicat ca al nostru. Sper ca vom intra in teren cu aceeasi atitudine pe care am avut-o la meciul cu Craiova. Toata lumea care a jucat si-a dorit sa scoata un rezultat bun, pe un teren care din punctul meu de vedere este cel mai greu pentru ca isi sustin echipa din primul pana in ultimul minut”, a spus Alberto Cobrea, portar FC Politehnica Iasi.

Iesenii nu au uitat ultimul meci cu Astra din sezonul trecut.

„Ne asteapta o partida foarte grea in fata celor de la Astra, din cate stiti ultima data cand am jucat cu ei nu avem o amintire prea placuta contra lor. Speram sa intram cu aceeasi atitudine ca la meciul cu Craiova si daca vom arata determinare si dorinta in joc, daca vom gandi fazele in momentele potrivite eu cred ca vom face un rezultat bun”, a afirmat Ionut Pantiru, mijlocas FC Politehnica Iasi.

Directorul sportiv de la Politehnica Iasi a anuntat ca Iasul a luat in vizor doi atacanti din Belgia, pe care i-ar putea aduce pe finalul perioadei de trasferuri. Pana atunci, au fost rezolvate legitimarile lui Flores, Rus si Sanoh, iar acestia ar putea debuta in partida de sambata. Despe Bourceanu, Tibor Selymes sustine ca nu s-au purtat discutii in privinta venirii sale la Iasi. Oricarui jucator nou venit ii va fi dificil sa se integreze tinand cont de modul in care a aratat echipa la Craiova.

„Fiecare meci este greu in prima Liga iar aceasta partida este importanta pentru noi, ca trebuie sa strangem puncte, trebuie sa ajungem sus, sa avem continuitate in rezultate pozitive. Este normal ca fiecare meci sa fie important dar Flavius stie sa gestioneze aceste lucruri. Ati vazut si la meciul de la Craiova, cred ca am stat foarte bine in teren, ne-am luptat pentru fiecare minge in parte si am reusit sa scoatem un punct foarte important pentru noi”, a declarat Tibor Selymes, director sportiv FC Politehnica Iasi.

Incepand de sambata, FC Politehnica Iasi va avea pe tricouri un nou sponsor. Iesenii au semnat un parteneriat cu o casa de pariuri. Tibor Selymes sustine ca s-au incheiat contracte de sponsorizare cu diverse firma, iar numai putin de 1,2 milioane de euro vor intra in bugetul clubului.