Un nou candidat la Primăria Iași

Balaniscu

Iașul nu se regăsește în PNRR

Chiar daca mai sunt doi ani până la următoarele alegeri locale, reprezentanții mai multor partide din Iași își anunță deja candidaturile. Unul dintre ei este Bogdan Balanișcu, președintele organizației municipale PSD și secretar de stat la Ministerul Apelor și Mediului.

Primul social democrat care și-a anunțat intenția de a candida la alegerile locale din 2024 este Bogdan Balanișcu. Acesta a prezentat de curând un raport de activitate prin care a reiterat principalele modificări care au apărut în noua structură a partidului. De asemenea, a enunțat prioritățile în ceea ce privește guvernarea. De asemenea, au mai fost aduși în discuție și foștii membri ai partidului.

Trebuie să te uiți la ceea ce înseamnă administrația publică locală pentru că comunitatea este direct afectată sau poate beneficia în funcție de cum este desfășurată activitatea la nivelul Consiliului Local și la nivelul municipiului. Din păcate, municipiul nostru este condus în acest moment de un primar care deține recordul pentru cele mai multe dosare penale în administrația publică locală. Este o chestiune care nu ne onorează și este o chestiune pentru care vreau să-mi cer scuze în fața ieșenilor pentru că actualul primar a făcut parte din Partidul Social Democrat, a explicat Bogdan Balanișcu, preș. Org. Mun. PSD Iași.

Acesta a mai spus că dacă va avea suportul partidului, nu exclude posibilitatea de a candida la alegerile locale.

Invitația mea și a colegilor mei din Organizația Municipală Iași este ca cei care vor să facă politică să se implice în politică indiferent de partid, cei care doresc și se regăsesc în tot ceea ce înseamnă stânga, social democrație îi așteptăm alături de noi ca împreună să refacem Iașul, un oraș cum merită să fie, a mai explicat Bogdan Balanișcu, preș. Org. Mun. PSD Iași.

Pe listă s-ar mai afla Cosette Chichirău și Marius Bodea din partea USR. Când vine vorba despre PNL, lucrurile sunt incerte având în vedere faptul că, actualii lideri ce ocupă în prezent funcții de conducere sunt cercetați penal.