„Un milion pentru Unire”, semnături pentru referendum

unire_romania

Astazi s-a lansat la Iasi campania de semnături „Un milion pentru Unire”. Campania de semnături „Un milion pentru Unire” se desfășoară în toată România, Republica Moldova și în Diaspora, în aceasta fiind antrenate sute de asociații și voluntari care își doresc Unirea.

Scopul campaniei este de a aduna 1 milion de semnături, care vor oferi cadrul legal pentru revizuirea Constituției prin introducerea unui preambul în care va fi menționată ideea de reîntregire națională.

Romanii își pot înregistra semnătura online pe site-ul semnez.eu, ulterior apropiindu-se fizic la cel mai apropiat cort din zona unde locuiesc, deschis până la sfârșitul lunii decembrie.

Primarul Mihai Chirica a anuntat ca va fi primul care va semna. De altfel, primaria Iasi este unul dintre sustinatorii acestei campanii unioniste.

Cei care imbratiseaza acest proiect de tara își pot înregistra semnătura online pe site-ul semnez.eu, ulterior apropiindu-se fizic la cel mai apropiat cort din zona unde locuiesc, deschis până la sfârșitul lunii decembrie.