Un mic oras in zona fostelor sere Visoianu

Sharing is caring!

La limita de nord a comunei Ciurea, incepe sa se formeze un mic orasel. In Lunca Cetatuii se deruleaza tot mai multe investii private. In interiorul celui mai mare proiect imobiliar din regiunea Moldovei se ridica magazine noi de cumparaturi, un restaurant, o sala de sport, un bazin de inot si o spalatorie moderna. 

“Intr-adevar, la limita de Nord a comunei Ciurea, in zona denumita Cartierul Visoianu au fost construite de catre dezvoltatori o serie de locuinte colective, insumeaza peste 1200 de apartamente, aproape 1400. S-au mutat foarte multi tineri la noi in comuna, pentru ca, conditiile oferite de dezvoltatorii din zona sunt dintre cele mai bune”, a anuntat primarul Catalin Lupu.

Toti cei care locuiesc in zona fostelor sere Visoianu, vor avea acces la zone comerciale si recreere.

“Zilele acestea a fost emis un certificat de urbanism la solicitarea
constructorului din zona pentru construirea unui restaurant pensiune si transformarea unor altor cladiri pe care le are in patrimoniu in sala de sport si un bazin mare de inot. De asemenea o spalatorie auto, pe baza de fise si doua terenuri de sport pe care la fel dezvoltatorul doreste sa le realizeze acolo pentru a oferi conditii celor care s-au mutat in cartierul Visoianu. Alaturi de acest dezvoltar, sigur in comuna si in acea zona mai sunt si alti dezvoltatori de dimesiuni mai mici, dar care la fel au construit locuinte frumoase”
, a completat primarul comunei Ciurea.

Cartierul ridicat la intrarea in Lunca Cetatuii este in continua dezvoltare si tot mai multi tineri sunt interesati sa locuiasca in zona respectiva, tocmai pentru ca se realizeaza astfel de investitii.

shares