Un membru AUR, șef de cabinet al unei deputate, prins în flagrant când ar fi primit 1.500 de lei mită pentru a-și trafica influența 

Bogdan Crefelean, membru AUR, șef de cabinet al deputatei Gianina Șerban, a fost prins în flagrant când ar fi primit 1.500 de lei mită pentru a-și trafica influența, potrivit surselor G4Media.ro.

Denunțător ar fi tot un membru AUR, care a sesizat Direcția Generală Anticorupție, au relatat aceleași surse. Banii ar fi fost ceruți de Crefelean pentru nominalizarea denunțătorului în vederea participării acestuia la un congres la Bruxelles.

Update: AUR a anunțat într-un comunicat că a decis excluderea din partid a lui Bogdan Crefelean:

„În baza informațiilor publice privind reținerea domnului Bogdan Crefelean de către DGA, reliefându-se o  încălcare gravă a Statutului AUR, precum și a Codului de Etică și Integritate, s-a decis excluderea acestuia din AUR.

Poziția noastră rămâne neschimbată: considerăm că orice formă de corupție sau abuz de influență este inacceptabilă.

Susținem cu fermitate statul de drept și transparența în politică. Dacă acuzațiile sunt dovedite, atunci trebuie să existe consecințe legale pentru cei implicați.

Corupția subminează integritatea instituțiilor noastre și este o problemă pe care o tratăm cu seriozitate. Este esențial să respectăm principiile de etică și să combatem orice formă de corupție în politică și administrație.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *