Un medic botosanean vorbeste despre vaccinurile anti Covid ca fiind terapii genetice

Vaccin Covid

Unul dintre cei mai cunoscuți medici botoșăneni a vorbit despre vaccinurile împotriva COVID-19 care au fost au fost autorizate în România. El spune că singur vaccin este Johnson&Johnson, celelalte fiind terapii genetice.

Medicul Gheorghe Apetroaie spune că deja apar efectele acestei terapii genetice și că Ministerul Sănătății și statul român nu își asumă niciun fel de responsabilitate.

„Mă uit la televizor, vaccin, vaccin, vaccin. Este un singur vaccin, Johnson&Johnson. Celelalte nu sunt vaccinuri. De ce nu vin oficialitățile să spună clar: aceasta este terapie genetică. Au modificat două lanțuri ADN, pe care cel care a inventat această metodă a ARN-ului mesager a spus: ce-ați făcut nebunilor! O să aveți consecințe. Și consecințele apar. Nu le știm noi pe toate. Vrei să te vaccinezi, niciun fel de problemă, ăsta e vaccinul. Vrei să faci terapie genetică? Astea sunt dozele. Ultima noutate la un post străin de televiziune, te-ai vaccinat, ți-am dat pașaportul verde și din șase în șase luni te prezinți cu el pentru reactivare. Încă o doză și încă o doză. Iar la final scrie: acesta este un experiment, pentru care statul român, Ministerul Sănătății, nu și-au luat nicio responsabilitate”, a spus medicul Gheorghe Apetroaie în emisiunea Lecția de Sănătate, de la Telem Botosani.

Sursa: btonline.ro