Un jandarm din Suceava a murit la doar 21 de ani, după ce a fost lovit de o mașină condusă de un tânăr de 26 de ani. „Dumnezeu sa te ierte, copile”

elev-scoala-jandarmi

Daniel, un jandarm în vârstă de doar 21 de ani, a murit – vineri seară – după ce a fost lovit de o mașină în apropierea unei treceri de pietonidin Suceava. Tânărul, fost elev al Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, a fost lovit de o mașină condusă de un tânăr de 26 de ani.

„În această seară (vineri-n.r.), in jurul orei 21:45 pe un bulevard central din municipiul Suceava, între cartierele Centru și Burdujeni s-a produs un accident rutier mortal soldat cu decesul unui pieton de 21 ani. Evenimentul rutier s-a produs în proximitatea unei treceri de pietoni, după finalizarea cercetării locului faptei și a vizualizării tuturor camerelor de supraveghere din zonă urmând a se stabili cu exactitate dinamica accidentului și gradul de vinovăție. Șoferul implicat în eveniment, un bărbat de 26 ani, este în custodia polițiștilor, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, iar ulterior fost condus la unitate medicală pentru prelevarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Suceava.

În acest caz, s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Polițiștii continuă cercetările pentru a afla cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Vestea morții sale i-a șocat pe cei apropiați

După ce s-a aflat de moartea lui Daniel, colegii și prietenii au transmis mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare. Iată doar câteva dintre acestea:

 • „Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava își exprimă regretul față de dureroasa pierdere a fostului elev al Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi «Petru Rareș» Fălticeni, Munteanu Daniel, care își executa stagiul de practică în cadrul unității noastre. Acesta și-a pierdut viața într-un accident rutier la vârsta de doar 21 de ani. În aceste clipe de tristețe, transmitem sincere condoleanțe întregii familii. Dumnezeu să îl odihnească!”, scrie Jandarmeria Suceava.
 • „Mult prea devreme, destinul unui tânăr s-a sfârșit într-un mod tragic, în seara de vineri, 02.09.2022. Elev al Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi «Petru Rareș» Fălticeni, tânărul Munteanu Daniel și-a pierdut viața într-un cumplit accident rutier care s-a petrecut în municipiul Suceava. Întregul colectiv al Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi «Petru Rareș» Fălticeni este alături de familia îndurerată și transmite sincere condoleanțe și multă putere în a trece peste această grea încercare. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”.
 • „Păcat, un băiat foarte tânăr. Dumnezeu să-l ierte!”
 • „Dumnezeu să îl odihnească alături de îngeri!Prea tânăr a plecat. Condoleante familiei!”
 • „Dumnezeu sa te ierte, copile, și să te aseze alături de îngeri!!!”
 • „Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumină ! Condoleanțe!”
 • „Condoleanțe familiei D-zeu să-l ierte și să-i de-a odihnă veșnică!”
 • „Dumnezeu să îl odihnească în pace și să îi mângâie familia zdrobită de durere!”
 • „Doamneee… Să ne ferească D-zeu pe toti de o așa durere. Condoleanțe familiei și putere să treacă cu bine peste asemenea pierdere… D-zeu să-l odihnească în pace!!!!”
 • „Mult prea dureros, greu pentru familie! DUMNEZEU SĂ-L AIBĂ ÎN PAZA SA!”
 • „MARE TRAGEDIE!!! PUTERE FAMILIEI GREU ÎNCERCATE, DUMNEZEU SĂ-L IERTE ȘI SĂ-L AȘEZE LA DREAPTA SA!”,
 • „Dumnezeu să te ierte prieten bun și drag. Nu te voi uita niciodată!”.