Un invitat celebru la spectacolul de operă de miercuri, de la Amfiteatrul Palas

WhatsApp Image 2022-06-03 at 12.01.44

Opera Națională Română din Iași programează miercuri, 8 iunie, cu începere de la ora 18:30, spectacolul de operă în concert „Don Pasquale”, de Gaetano Donizetti. Reprezentația, care va avea loc în Amfiteatrul Palas, are în distribuție un invitat special, tenorul Bogdan Mihai. Acesta a strălucit pe mari scene internaționale, precum Teatrul Bolșoi din Moscova, Deutsche Oper Berlin sau Gran Teatre del Liceu din Barcelona.

Solistul a susținut mai multe concerte de belcanto împreună cu renumita soprană Angela Gheorghiu și a participat la numeroase festivaluri cu mare notorietate.

La Iași, Bogdan Mihai va da viață personajului Ernesto, rol pe care l-a mai interpretat cu succes în spectacole jucate la NCPA Beijing, Cuvilliés-Theater München, în regia legendarei mezzosoprane Brigitte Fassbaender, Nouvel Opéra Fribourg (Elveția), Royal Opera House Muscat (Oman) și Opera Zürich, unde l-a avut partener pe Ruggero Raimondi și dirijor pe legendarul maestru Nello Santi.

Alături de invitatul special amintit, în evenimentul de miercuri vor putea fi urmăriți îndrăgiți soliști ai teatrului liric ieșean, Daniel Mateianu (Don Pasquale), Alexandru Constantin (Malatesta), Cristina Grigoraș (Norina) și Cătălin Berea (Notar), Corul și Orchestra Operei Iași.