Un inspector scolar de la Iasi descoperit cu Covid. A stat in aceeasi incapere cu ministrii Costel Alexe si Monica Anisie

Un inspector scolar din cadrul ISJ Iasi a fost descoperit cu coronavirus. Persoana a avut simptome usoare si in urma efectuarii testului a fost confirmata pozitiv cu Covid.

În cursul serii trecute, un angajat din rândul personalului Inspectoratului Școlar Județean Iași a fost diagnosticat cu Covid 19. În acest context, Direcția de Sănătate Publică Iași a declanșat o anchetă epidemiologică, iar în cursul zilei de astăzi, toate spațiile instituției vor fi supuse unui proces de igienizare, conform procedurilor specifice“, a precizat ISJ Iasi.

Persoana imbolnavita a participat luni la intalnirea cu ministrii Costel Alexe si Monica Anisie. Reprezentantii DSP Iasi i-a anuntat pe oficiali ca nu vor intra in ancheta epidemiologica asa ca, nu sunt nevoiti sa stea in izolare.

“Activitatea personalului angajat al I.S.J. Iași va continua în regim de telemuncă. Totodată, comunicarea cu publicul se va realiza on line, iar activitățile din calendarele specifice, care presupun prezența fizică a persoanelor, se vor desfășura la Casa Corpului Didactic Iași”, a mai precizat ISJ Iasi.