Un individ care traversa neregulamentar a încercat să intimideze șoferul unei dube, dar din vehicul au coborât ”mascații”

62329848

Un bărbat de 32 de ani din Constanța, care a vrut să-i demonstreze iubitei că poate opri o mașină-n trafic, a avut ghinionul de a se pune chiar în fața dubei de la Trupele Speciale.

Scenele s-au petrecut, marți seară, în centrul orașului Constanța și au fost suprinse de un șofer care avea montată o cameră de bord

În imagini se observă că bărbatul de 32 de ani traversează prin loc nepermis, alături de iubita lui.

Pe bulevard circula o dubă albastră, iar șoferul i-a claxonat pe pietoni pentru a le atrage atenția că traversează prin loc nepermis și își pun viața în pericol. Doar că individul s-a enervat la culme și a început să gesticuleze din mijlocul străzii la șofer.

Supriza mare a fost când din dubă au coborât chiar polițiștii de la Trupele Speciale. Aceștia l-au dus forțat pe trotuar și apoi s-au întors spre mașină. Individul s-a enervat însă și mai tare. A ignorat rugămințile iubitei și a mers să le ceară socoteală mascaților și chiar a devenit violent, potrivit polițiștilor

Imaginile se opresc aici, dar, potrivit poliției, bărbatul a ajuns imobilizat la o secție de poliție unde a și început cercetarea lui sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.