Un individ beat la volan a sărit pe locul din dreapta când a fost oprit de poliție, susținând că de fapt mașina era parcată

politie

Duminică dimineață, în jurul orei 03:16, un echipaj de poliție aflat  pe str. Ion Hălăuceanu de pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc a făcut a semnal de oprire unui autoturism marca AUDI, șoferul acestuia oprind imediat și trecând pe scaunul din dreapta. La volanul autoturismului polițiștii nu au găsit, practic nicio persoană, iar pe locul din dreapta față se afla B. Costin,  de 32 de ani, din Sadova.

Bărbatul afirmând că nu el a condus autoturismul, susținând pe un ton ridicat faptul că mașina era de fapt parcată.  Având în vedere faptul că B. Costin mirosea a alcool, polițiștii i-au solicitat să fie testat cu aparatul etilometru, acesta refuzând. I s-a adus la cunoștință acestuia că urmează a fi condus la sediul Spitalului  C-lung Moldovenesc în vederea prelevării de mostre biologice de sânge, iar după mai multe insistețe acesta a fost de acord cu această procedură, fiindu-i prelevate două mostre biologice de sânge la interval de o oră una față de cealaltă.          

În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiuni de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.