Un iesean si-a inscenat propria talharie pentru a nu fi certat de nevasta ca a cheltuit banii

Sharing is caring!

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de inducerea în eroare a organelor judiciare.

In noaptea de 8 martie spre 9 martie, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în scara unui bloc, o persoană necunoscută, i-ar fi sustras, unui bărbat, de 34 de ani, din municipiul Iași, prin acte de violență, 1.100 de lei. În urma sesizării, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Din cercetările efectuate ulterior de către polițiști, s-a constatat că, bărbatul de 34 de ani, si-a determinat sotia să sune la politie si sa reclame ca a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie calificată. Dupa ce a fost audiat s-a constatat că aspectele relatate de bărbat nu sunt reale, iar acesta și-ar fi înscenat furtul și actele de violență.

Cercetările continuă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun.

Video: Ziarul de Iasi

shares