Un iesean a murit in Marea Britanie. Familia strange bani pentru repatriere

barbat decedat

Florin Burlacu, un barbat in varsta de 41 ani a plecat la munca in Marea Britanie pentru a-si sprijini financiar familia, desi avea probleme cardiace.

Acesta a fost gasit fara suflare in camera pe care o inchiriase, din Ilford, de catre o alta chiriasa a casei. Politia a preluat ancheta si investigheaza modul in care Florin si-a gasit sfarsitul.

Cum familia acestuia are o situatie financiara precara, Asociația Ștergem o Lacrimă a initiat o campanie de strangere de fonduri pentru repatrierea barbatului.

„Avem nevoie de suport financiar din partea voastra , deoarece repatrierea si costurile avocatului, pentru a obtine certificatul constatator si cel de deces , ( am contactat diferite firme) au cerut aproape 3000 de lire. Sotia si fiica in varsta de 12 ani, ramase acasa , din pacate , au o situatie financiara foarte slaba si nu isi pot permite aceste cheltuieli. Burlacu Florin in varsta de doar 41 de ani, a fost un sot si tata iubitor , dar care , in ultima perioada de timp, starea lui de sanatate, grijile , situatia financiara si traiul „mizerabil din a noastra Romanie” l-au determinat sa plece in strainatate pentru a castiga o leafa mai buna! Din pacate , efortul fizic si probleme de inima, l-au dus pe ultimul sau drum”, au scris membrii Asociatiei.

Donatiile d-voastre pot fi facute in contul Asociația Ștergem o Lacrimă, cu mențiunea „Repatriere” Sau direct on-line cu cardul!

Beneficiar StergemoLacrima Sol

Cif: 38762160

RON: RO26BRDE240SV07856442400

EURO: RO23BRDE240SV15077182400

paypal.me/stergemolacrima

Florentina Agache – #Coordonator #Campanie

0760620146