Un grup de oameni de afaceri din Germania a ajuns la Iasi

O delegație formată din peste 70 de oameni de afaceri – reprezentanți de rang înalt ai marilor companii din Germania și ai unor companii europene cu sediul în Germania, printre care UBS Europe, Mercedes-Benz, BNP Paribas, Deutsche Post, Carl Zeiss, Audi AG, Deutsche Bank, Thyssenkrupp, Bosch Gmbh, BASF, AXA, SAP, Bayer a ajuns la Iasi.

Prezența acestora se datorează Inițiativei Europene de Stabilitate, o organizație cu sediul la Berlin condusă de Kristof Bender, care a organizat o vizită la Chișinău și la Iași, cu scopul de a conștientiza grupul de importanța Moldovei și a procesului său de integrare europeană.

În acest context, oamenilor de afaceri li s-au prezentat progresele orasului privind dezvoltarea economică și oportunitățile de afaceri, înțelegând astfel diferența pe care o poate face, pentru un oraș, ca și pentru o țară, aderarea la Uniunea Europeană.

Grupul organizat de Inițiativa Europeană de Stabilitate este important la nivel de business to business din Germania și urmărește să îmbunătățească înțelegerea și atitudinea politică în cadrul comunității de afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *