Un gălățean s-a ales cu dosar penal după ce a înjurat educatoarea fiului sau și a rupt un zăvor de la gradinita

Gradinita

Poliția Galați a fost sesizată telefonic prin intermediul Serviciului Național Apel Unic de Urgență 112, cu privire la faptul că în interiorul unei grădinițe cu program prelungit, situată în municipiul Galați, pe strada Universității, un bărbat ar provoca scandal.

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Galați care s-au deplasat la adresa indicată au stabilit că un bărbat, cu vârsta de 37 de ani, din municipiul Galați, tatăl unui copil minor care frecventează cursurile acestei grădinițe, a provocat scandal pe motiv că dorește să își ia fiul mai devreme. În timpul scandalului, bărbatul i-a adresat cuvinte și expresii jignitoare unei educatoare din cadrul grădiniței și a deteriorat o încuietoare de la ușa de acces în interiorul clădirii, fiind rupt zăvorul ce era aplicat pe ușa de tip termopan.

La sosirea echipajului de poliție, persoana în cauză nu se mai afla la fața locului, iar la scurt timp după identificare și depistare, a fost luată măsura sancționării contravențională cu amendă de 1000 de lei, în baza prevederile Legii 61/1991 republicată, pentru adresarea de cuvinte și expresii jignitoare.

Totodată a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările fiind preluate de polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară.

          În cursul zilei de astăzi, bărbatul de 37 de ani a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați și a fost dispusă măsura controlului judiciar față de acesta pentru o perioadă de 60 de zile.