Un gălățean orbit de gelozie a încercat să-i scoată ochii soției cu un cuțit. A fost salvată în ultima clipă de fiica lor

Un bărbat din Galați a fost arestat după ce a încercat să-i scoată ochii soției cu un cuțit, în urma unui acces de gelozie. Femeia a fost salvată în ultima clipă de fiica lor, care era de față la agresiune.

Un bărbat de 54 de ani din localitatea gălățeană Vlădești a început să-i reproșeze sâmbătă seară soției sale că îl înșeală, cei doi având un lung istoric de violențe, fără ca femeia să reclame însă vreodată agresiunile la care a fost supusă, scrie Monitorul de Galați.

Bărbatul, care era și bine băut, a pus mâna pe un cuțit, și-a împins soția, în vârstă de 47 de ani, pe un pat din bucătărie și a încercat să-i scoată ochii.

Femeia a încercat disperată să se apere și a strigat după ajutor, iar marele ei noroc a fost că în casă se afla și unul dintre cei doi copii ai cuplului, o fată de 22 de ani, care și-a scos mama din mâinile tatălui turbat de furie.

Femeia s-a ales cu numeroase tăieturi pe față și pe buze, iar bărbatul a fost arestat.

Bărbatul este acuzat de comiterea infracțiunii de violență în familie în formă agravantă, a fost reținut 24 de ore și îl prezentăm instanței cerând arestare lui preventivă 30 de zile. Este al treilea caz de violență în familie cu circumstanțe agravante în 72 de ore în județul Galați„, a declarat Nicolae Cuzi, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Bujor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *