Un gălățean a fost arestat preventiv după ce si-a bătut sora pana a bagat-o în spital

Secția 5 Poliție Galați a fost sesizată prin apel telefonic la S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că la un imobil situat pe strada Anul Revoluției 1948, din municipiul Galați, are loc un conflict între două persoane.

Polițiștii care s-au deplasat la adresa indicată au constatat că cele sesizate se confirmă și au stabilit faptul că un bărbat, de 53 de ani, în urma unui conflict spontan și pe fondul consumului de alcool, ar fi agresat-o fizic pe sora sa, cu vârsta de 52 de ani. În urma agresiunii fizice, femeia a suferit mai multe leziuni, iar echipajul de la ambulanță sosit la fața locului a preluat-o și transportat-o la spital, unde, după îngrijirile și investigațiile medicale, a rămas internată.

S-a întocmit formularul de evaluare a riscului și, întrucât a rezultat că persoana agresată fizic se află în pericol și există risc cu privire la integritatea fizică și viața sa printr-un nou act de violență domestică, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru 5 zile, prin care i s-a interzis bărbatului, de 53 de ani, să se mai apropie de sora sa, de domiciliul acesteia sau să o contacteze în vreun fel.

S-a întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de violență în familie, iar cercetările au fost continuate de polițiștii din cadrul unității de poliție mai sus menționată. După administrarea probatoriului în cauza penală, față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

Ieri, după ce persoana reținută a fost prezentată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați și apoi la Judecătoria Galați, a fost dispusă măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *