Un frate și două surori s-au reunit după 70 de ani, datorită unui test ADN făcut din întâmplare

Două surori și un frate despărțiți la naștere s-au întâlnit pentru prima dată după peste 70 de ani, datorită unei potriviri de ADN descoperită în mod întâmplător, pe internet, scrie BBC.

Josie Morey, în vârstă de 76 de ani, din Insula Wight (Marea Britanie), a primit de Crăciun un kit de genealogie de la nepoata sa pentru a afla mai multe despre moștenirea sa mixtă.

Aceasta a dus la stabilirea unor corespondențe cu Jim McLoughlin, în vârstă de 77 de ani, din Liverpool, și Lorraine Williams, în vârstă de 74 de ani, din Canada.

Cei trei, care s-au născut în Liverpool și au același tată, s-au îmbrățișat și au râs când s-au întâlnit la un hotel din Southampton.

Lorraine, care a emigrat în Canada împreună cu părinții ei când avea doi ani, a declarat că nu avea nicio idee despre existența fraților săi vitregi.

Ea s-a înscris pe site-ul MyHeritage și a descoperit-o pe Josie, care fusese plasată într-un cămin din Barnado în copilărie și care, în cele din urmă, a fost adoptată de o femeie din Isle of Wight.

Josie a spus: „Eram imposibil de plasat undevapentru că eram un fel de intermediar. Nu eram nici una, nici alta, nici albă, nici neagră și nimeni nu mă voia”.

Ea a spus că moștenirea ei a fost discutată în glumă de familia ei într-o zi, ceea ce a determinat-o pe nepoata ei să cumpere trusa de testare ADN.

Jim, un fost boxer amator și manager de club de noapte, a crescut mai mult în mănăstiri și declară că, până la acest moment, credea că nu mai are alte rude.

El a spus: „Nu aveam nicio moștenire [și] am parcurs un circuit complet, de la nimic până la a afla care este trecutul meu. Este ca și cum ai avea o bibliotecă și îți lipsesc cărți pe care le cauți de ani de zile. Și dintr-o dată le găsești, le pui pe raft și totul se așează la locul potrivit.”

Cei trei au ținut legătura timp de un an înainte ca Lorraine să decidă să vină în Marea Britanie pentru întâlnire.

Ei s-au ascuns în camere separate din hotel înainte de a se reuni în fața jurnaliștilor invitați.

Lorraine a declarat că „Momentul propriu-zis a fost minunat. Nu m-am putut abține să nu sar în sus și în jos.”Este suprarealist și vesel și plin de bucurie și uimitor – este totul deodată.”

„Există multă iubire și sunt uimită de asta. Sunt uimită de ceea ce simt pentru ei.”, a afirmat și Josie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *