Un fermier, înșelat de membrii unui clan interlop din județul Buzău

Două persoane au fost reținute pentru înșelăciune, după ce au achiziționat carne de peste 8.000 de lei de la un fermier și au refuzat să o mai achite. Crescătorul de animale și-a vândut marfa prin intermediul unui site online, dar nu a bănuit că nu-și va primi niciodată banii. În urma intervenției poliției, persoanele bănuite de înșelăciune au fost reținute.

Un crescător de animale din Râmnicu Sărat, județul Buzău, s-a ales cu o pagubă de peste 8.000 de lei, după ce a livrat câteva carcase de oi și una de vită prin intermediul unui cunoscut site de vânzări online. Cumpărătorii s-au dovedit a fi membrii unui clan interlop din Buzău. Oamenii legii au identificat principalii bănuiți în cazul infracţiunii de înşelăciune, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Buzău, potrivit Adevarul.

”Din discuţiile purtate cu aceasta s-a stabilit că, în urma postării unui anunț referitor la vânzarea de carcase de ovine și bovine de pe un site dedicat comerţului online, s-a înțeles cu un potențial cumpărător să livreze zece carcase de ovine și o carcasă de bovină în municipiul Buzău”, a transmis IPJ Buzău.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *