Un elev din Vaslui a fost batut in clasa chiar in timpul orelor de curs de tatal unui coleg

politie

Un elev din Vaslui a fost bătut chiar în timpul orei de tatăl unui coleg, cu care avusese un conflict. Agresorul a intrat nestingherit, pentru că școala nu avea gard, și nici ușa clasei, clanță.

Incidentul violent s-a petrecut zilele trecute la o școală din comuna Zăpodeni, satul Uncești, relatează publicația „Vremea Nouă”. Un elev a fost bătut în timpul orelor de curs de părintele unui alt copil Învățătorul a explicat că nu a putu intervenii, pentru că în acel moment se fla într-o altă clasă, pe care o supraveghea. În plus, cadrul didactic a mai explicat că școala din Uncești nu are gard, iar ușa sălii de clasă unde a avut altercația nu are clanță, prin urmare părintele agresor nu a întâmpinat nicio piedică în a-și pune în aplicare planul.

Tatăl elevului bătut este revoltat și din cauza palmelor încasate de fiul lui, dar și de faptul că autoritățile locale nu au mișcat un deget în acest caz. „Incidentul a avut loc miercuri, iar până azi (n.r. vineri) nu se luase nicio măsură. Nimeni nu ne-a sunat și pe noi, părinții , să discutăm, să vedem de ce s-a ajuns în această situație. Eu, miercuri seara, l-am sunat pe directorul școlii, care mi-a spus că va face o anchetă. Azi l-am sunat din nou și mi-a spus că el a sesizat poliția încă de joi dimineață. Polițistul care a venit abia azi să ne ia declarații a spus că nici vorbă de așa ceva, că ei nu au primit nicio sesizare joi dimineața. În realitate, ancheta a început să se miște abia azi, abia după ce am sunat la presă și la 119, numărul unic de telefon pentru cazurile de abuz împotriva copiilor”, a spus tatăl victimei.