Un elev de 14 ani a ascuns un cuţit în toaleta şcolii şi plănuia să-și atace colegii

Un elev care nu ridică probleme deosebite și cu rezultate bune la învățătura, asa era caracterizat adolescentul de 14 ani, care a ajuns subiect de anchetă internă și penală. Acesta ar fi introdus în școală un cuțit, pe care l-ar fi ascuns în toaletă, cu intenția de a se răzbuna pe colegii care l-ar fi pârât profesorilor. În timp ce cazul este anchetat de poliție, iar adolescentul se află în grija medicilor psihiatri, conducerea școlii încearcă să facă lumină în această situație pe care o califică drept neașteptată și fără precedent.

Cu toate că „normalitatea” nu prevedea vreun act de mare violență al elevului de-a VII-a, aflat de la începutul acestei săptămâni în centrul atenției poliției din Galați și al conducerii unității de învățământ, inevitabilul s-a produs.

Din fericire, fără victime, primele semnale de alarmă fiind dispariția adolescentului de la locul de muncă al tatălui, unde acesta îl luase ca să îl supravegheze mai bine, după ce primise telefoane de la părinții mai multor colegi care reclamau faptul că fiul său fusese violent în clasă. Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, a alertat Secția 1 după ce a constatat că băiatul a plecat fără să îl anunțe, conform viata-libera.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *