Un dezvoltator imobiliar controversat vrea sa ridice un turn de 42 metri inaltime in Poitiers

Pe 28 iunie se va organiza o dezbatere publica in care se va analiza oportunitatea dezvoltarii unui proiect imobiliar in Bulevardul Poitiers 10, pe o suprafata de 33.878 metri patrati. Pe terenul studiat sunt edificate 4 construcții care sunt într-o stare avansată de demolare și care se vor demola în viitor prin documentații tehnice pentru obținerea autorizației de demolare.

Terenul apartine CCI Construct Company SRL, detinuta de dezvoltatorul Petrică Ciprian Ciubotariu. Acesta a fost implicat in mai multe scandaluri cu proprietarii din complexul Evergreen Towers, de pe strada Aurel Vlaicu, dupa ce le-a sistat furnizarea apei potabile. La acelasi complex, dezvoltatorul a inventat un regulament de ordine interioara prin care locatarii erau obligati sa permita accesul personalului calificat pentru intretinerea unor plante din balcoane.

In Poitiers, omul de afaceri vrea sa ridice un turn de 11 etaje plus etaj tehnic care sa nu depaseasca 42 de metri, destinat locuintelor colective si birourilor si o cladire de maxim 15 metri inaltime dedicata centrului de cartier. Pe restul terenului vor fi spatii plantate, spatii de joaca si o zona de circulatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *