Un cunoscut inginer de la RAR Iași a murit ieri în accidentul din Nisiporești

WhatsApp Image 2023-01-06 at 10.04.05

Iulian Rusan era inginer din anul 2006 în cadrul RAR Iași. În vârstă de 54 de ani, acesta s-ar fi aflat în concediu, iar ieri, în timp ce se îndrepta spre Suceava alături de socrul său, a fost implicat într-un accident rutier pe E85, supranumit și „drumul morții”, pe raza localității Nisiporești.

La data de 5 ianuarie a.c., în jurul orei 15:40, polițiștii Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN2-E85, în afara localității Nisiporești. Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 69 de ani, din județul Vrancea, conducea un autoturism din direcția Suceava spre municipiul Roman, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr de 23 de ani, din Urecheni, în condiții ce vor fi stabilite în cursul cercetării penale. Din nefericire, în urma evenimentului rutier, a rezultat decesul bărbatului de 69 de ani și a unui alt pasager din același autoturism, precum și rănirea conducătorului auto de 23 de ani și a unei femei de 73 de ani, din județul Vrancea, pasager în primul autoturism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

În urma impactului puternic, atât Iulian, cât și socrul său și-au pierdut viața. Astăzi, colegii cunoscutului inginer au transmis un mesaj de adio.

„S-a pierdut un om…ne-au transmis colegii de la RAR Iași. Iulian Rusan era cel care le ridica moralul tuturor din echipa căreia i s-a alăturat din anul 2006 și a fost un om cu suflet mare, care iubea animalele, muntele și schiul. La 54 de ani, povestea sa a luat sfârșit într-un accident rutier. 
Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

Se pare că bărbatul era căsătorit și avea și o fetiță.