Un cunoscut artist din Iasi are nevoie de plasma hiperimuna

Silviu-Hutanu-artist-iesean-in-sectia-de-Terapie-Intensiva-de-la-Spitalul-de-Neurochirurgie-din-Iasi-Silviu-Hutanu-la-o-sedinta-foto-pe-una-dintre-cele-mai-inalte-cladiri-din-Iasi

Silviu Hutanu, un cunoscut artist iesean duce o lupta crancena cu coronavirusul. Simptomele accentuate i-au determinat pe medicii sa-l transfere in sectia de Terapie Intensiva de la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi. Desi nu este intubat, medicii spun ca starea artistului se poate modifica din minut in minut.

Pentru ca Silviu sa se alature din nou trupei din care face parte, are nevoie de plasma hiperimuna. Pentru el, sute de artisti ieseni au distribuit mesaje pe paginile de socializare catre prieteni si apropiați vindecați de COVID-19, dar nu s-au materializat in fapte. Pentru iubitul artist inca nu se stie cum va iesi din “ lupta”. Are nevoie de donație de plasma, grupa sanguina B3+ de preferat, insa este bine-primita orice grupa sanguina, totul ca Silviu sa treaca peste acest obstacol sis a revina sanatos pe scena.