Un copil din Iasi s-a vaccinat anti Covid pentru a urmari meciurile din tribuna

andrei pancu

A implinit 12 ani si a vrut sa se vaccineze anti Covid pentru a urmari meciurile din tribuna. Diseara, copilul va fi pe stadion la meciul Germania – Romania, ce se joaca la Hamburg. Pentru acest gest, copilul va fi recompensat cu un tricou al favoritului sau, mijlocasul Razvan Marin.

„Am făcut vaccinul special ca să merg la meciuri, să nu mai fac teste Covid. Eu zic că ne calificăm la Mondiale. Avem șanse și la locul 1, chiar dacă sunt mai mici, dar putem să ne calificăm și de pe locul 2. HAI România, câștigăm în Germania, batem și Armenia și stăm liniștiți”, a declarat Andrei Pancu pentru ProSport.

Andrei il insoteste pe tatal sau, un fan infocat al Politehnicii Iasi si al echipei nationale a Romaniei.

„Andrei a împlinit 12 ani pe 23 iunie anul acesta și în ziua în care a împlinit anii am fost cu el și s-a vaccinat cu Pfizer. Erau persoane la rând cărora le era frică, iar el nu știa cum să facă vaccinul mai repede, pentru a putea călători la meciurile de dotbal. Am avut bilete luate la meciurile de la București din cadrul Campionatului European, în acest an, iar Andrei a trebuit să facă test Covid pentru a putea intra pe stadion, înainte de a se vaccina. Și a avut niște emoții extraordinare la București, sperând să iasă negativ”, a declarat Nicu Pancu, fan înfocat al echipei naționale