Un copil a murit și sora sa mai mică este în stare gravă, de la un spray pentru purici folosit de mama lor

O tragedie de neînţeles a lovit o familie din Dolj. Unul dintre copii – un băiat de 11 ani – a murit, iar sora şi părinţii lui au ajuns la spital, după ce în casă şi în gospodărie ar fi fost pulverizat un spray împotriva puricilor.  

Sora mai mică a băiatului decedat este în stare gravă. Apelul la 112 a fost făcut după miezul nopţii, când cei doi copii de 9 şi 11 ani, dar şi mama lor, au început să se simtă foarte rău.

Ambulanţa i-a dus pe cei trei la spitalul din Bechet, însă copiii erau într-o stare foarte fragilă, aşa că medicii au decis să îi transfere la Craiova. Pe drum, în ambulanţă, organismul băiatului a cedat. Sora lui a ajuns la spital şi este internată la terapie intensivă. La o zi diferență și tatăl lor a început să se simtă rău şi a chemat şi el ambulanţa.

După tragedie, autorităţile au început imediat o anchetă. Tatăl le-a spus anchetatorilor că a folosit o soluţie pentru purici, dar nu a putut să indice exact ce a folosit. Aşa că gospodăria a fost sigilată de oamenii legii şi se ridică acum probe din toate recipientele găsite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *