Un copac a cazut peste masina unui bacauan, care se deplasa spre Bistrita

În această dimineață, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au intervenit pe Drumul Național 17, în Mureșenii Bârgăului la un eveniment rutier. La locul accidentului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism ce se deplasa pe direcția Vatra Dornei către Bistrița, condus de un bărbat de 47 de ani din Letea Veche, județul Bacău, a fost avariat de un copac căzut pe partea carosabilă.

În urma accidentului, autoturismul s-a oprit în afara părții carosabile. Pentru investigații medicale, trei dintre pasageri cu vârste curpinse între 4 și 13 ani au fost transportați la spital. Testarea cu aparatul etilotest a șoferului a indicat o valoare negativă. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Rutier în cadrul unui dosar penal.

„La locul accidentului au fost găsite șapte persoane (doi adulți și cinci copii). La spital vor fi transportați trei copii, cu vârste cuprinse între 4 si 13 ani, doi dintre ei acuză dureri la nivelul feței și unu dureri lombare. Copiii vor fi însoțiți la spital de mama lor în calitate de însoțitor, acesta neavând nevoie de îngrijiri medicale. Ceilalți doi și tatăl nu au nevoie de îngrijiri medicale”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *