Un consilier local PNL a aflat dupa 2 ani si jumatate ca este platit de ieseni sa-i reprezinte in Comisia de Urbanism

ciprian bostan

Moment penibil in ultima sedinta de Consiliu Local. Un consilier de la PNL a aflat dupa 2 ani si jumatate ca este platit pentru a-i reprezenta pe ieseni in sedintele comisiei de urbanism din cadrul Primariei Iasi. Lui Ciprian Bostan i s-a reprosat ca vine degeaba la sedinte, pentru ca oricum nu intelege nimic din ce se intampla acolo.

„In momentul in care iti dai votul si participi la o comisie inseamna ca vii sa vezi ce se intampla acolo…Eu nu am auzit intre noi discutandu-se la comisie despre vreun proiect ‘hai sa-l sprijinim pe asta’. Dumneavoastra veniti degeaba pentru ca un consilier responsabil isi da votul pe proiectul respectiv, sunt de acord cu el sau nu sunt de acord. Toate proiectele care au trecut si au ajuns in Consiliul Local au ajuns de la consilierii PSD, ALDE si PMP. N-ati avut nicio contributie in mandatul pe care-l aveti ca si consilier”, a spus in ultima sedinta de Consiliu Local, Gabriel Surdu.

In replica, Ciprian Bostan a spus ca „nu puteti sa-mi reprosati ca vin acolo degeaba. Vin din timpul meu, fara sa fiu platit, daca am o parere de care vreti sa tineti cont ‘va multumesc’ dar datoria mea este sa fiu prezent acolo si sa ma informez si sa-mi spun punctul de vedere”. 

„Cred ca domnul Surdu s-a referit la faptul ca sunteti platit cand mergeti la acea comisie, nu participati la vot, dar participati la discutii. Si stam si va explicam cate 20 minute la un proiect si colegii din executiv va explica, dupa care dumneavoastra, platit fiind, nu luati nicio decizie si scrieti frumusel acolo: „Ne abtinem!”, a punctat viceprimarul Gabriel Harabagiu.

„Recunosc ca habar nu am avut pana astazi ca se platesc cei de la urbanism. Nu am stiut ca sunt platite”, a comentat Ciprian Bostan.