Un consilier local iesean si-a dat demisia din USR PLUS

iulian husanu

Iulian Husanu, consilier local USR PLUS si-a anuntat astazi demisia. Gestul acestuia vin dupa mai multe materiale aparute in presa despre afacerile derulate cu statul.

“Având în vedere că in prezent unii colegi din USR-PLUS consideră că realizarea unui PUZ sau afacerile cu instituţiile publice, chiar şi cu cele care nu au legatura cu USR-PLUS, nu pot fi realizate de către un membru de partid, vă rog sa luaţi in considerare următoarea declaraţie: Subsemnatul, Iulian Huşanu, vă rog să luaţi act de demisia mea din calitatea de membru USR-PLUS. Sunt pe deplin conştient că această demisie îmi anulează şi dreptul de a mai fi consilier local”, a anuntat Iulian Husanu.

“Transparența și corectitudinea sunt principalele valori care ghidează activitatea aleșilor locali USR PLUS. Atunci când proiectele personale interferează cu activitatea politică, aceste valori sunt cele care dictează drumul către o decizie corectă. Demisia colegului nostru este un gest de onoare și etică”, a mentionat USR PLUS intr-un comunicat.

Oana Codru il va inlocui pe Iulian Husanu.