Un cadavru infasurat intr-o patura a fost gasit in judetul Ilfov. Un tanar din Pascani este principalul suspect

foto_politia

Politistii din Ilfov au fost sesizati ieri, prin serviciul 112, ca silueta unui om se afla infasurata intr-o patura legata cu banda adeziva. Cel care a alertat autoritatile descarca un mormam de moloz pe un teren viran din Darasti, judetul Ilfov.

„Imediat, poliţiştii de la Măgurele s-au deplasat la faţa locului, iar din primele verificări au constatat că în locul indicat de apelant, se află cadavrul unei persoane. Conducerea IPJ Ilfov a constituit, de urgenţă, o echipă operativă de lucru, formată din ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, poliţişti criminalişti, grupa operativă împreună cu şeful Poliţiei oraşului Măgurele, poliţişti de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, precum şi alte forţe operative, şi a dispus deplasarea, de îndată, la faţa locului, pentru efectuarea de verificări şi investigaţii”, se arată într-o informare a IPJ.

Cadavrul a fost identificat. Acesta apartine unei tinere care lucra ca escorta iar principalul suspect ar fi un tanar de 25 ani din Pascani, cu care nu s-ar fi inteles la bani. Barbatul se pare ca a strangulat-o.

‘La sediul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti a fost condus un barbat de 25 de ani, din municipiul Pascani, banuit ca ar fi savarsit fapta. Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, acesta urmand a fi prezentat magistratilor cu propuneri legale”, se precizeaza intr-un comunicat al Politiei.