Un bilet de nota 10

Sharing is caring!

Elevii pot primi gratis bilete la Untold si Neversea. Tot ce trebuie sa faca este sa obtina media 10 la examenul de Bacalaureat! Mai mult, oricine s-a inscris la examenul maturitatii primeste reducere la abonamentele pentru cele doua festivaluri, au anuntat organizatorii.

“Cum poti sarbatori succesul examenului de maturitate daca nu la unele dintre cele mai tari festivaluri din Europa, Untold si Neversea. Asa ca, cine pune burta pe carte sta mai apoi cu ochii si urechile ciulite la cele mai tari experiente muzicale si la unii dintre cei mai buni artisti ai lumii”, au anuntat organizatorii.

Potrivit acestora, pe langa participarea gratuita la cele mai atractive festivaluri din Europa, absolventii cu nota zece vor primi fiecare si cate un voucher in valoare de 500 de lei.
“In plus, toti cei care s-au inscris la examenul de bacalaureat in sesiunea din vara, vor putea achizitiona abonamentul cu reducere la cele doua festivaluri, incepand din 7 iunie”, au adaugat organizatorii.

In fiecare an exista minim doi sau trei elevi de nota 10 motivati de aceste festivaluri iar organizatorii promit ca vor continua sa ii premieze pe cei mai buni in fiecare editie.

shares