Un bătrân din comuna Puiesti a suferit arsuri grave după ce a provocat un incendiu de vegetatie. Elicopterul SMURD Iasi nu-l poate prelua din cauza rafalelor de vant

Detașamentul de pompieri Bârlad a fost solicitat să intervină în ajutorul SVSU Puiești, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată din curtea unei gospodării din localitatea Ruși, comuna Puiești.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul fusese lichidat de SVSU Puiești. În urma incendiului, proprietarul locuinței, un bărbat în vârstă de aproximativ 80 ani, a suferit arsuri de gradele I și II pe aproximativ jumătate din suprafața corporală, la nivelul feței, abdomenului, toracelui anterior și posterior.

Medicul prezent la fața locului a solicitat elicopterul SMURD de la Iași însă, în acest moment, nu sunt sunt întrunite condițiile unui zbor în siguranță.

Victima a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal „Elena Beldiman” Bârlad.

Au ars aproximativ 5000 metri pătrați vegetație uscată. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost lucrul cu foc deschis în spațiu deschis (foc de igienizare inițiat în curtea locuinței).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *