Un bărbat orb din Galați a stat pe mijlocul unei șosele, pe caniculă, în speranța că va fi ajutat, însă a fost ocolit cu brio de șoferi

1JjQiYarS9V_3L

Un bărbat nevăzător a stat, pe o căldură infernală, pe mijlocul unei șosele din județul Galați, în speranța că cineva o să oprească să îl ducă unde avea nevoie. Au trecut câteva zeci de minute fără ca vreun șofer să oprească și încerce să-l ajute.

“Săracul nu avea nici cea mai mică idee că aștepta în mijlocul benzii de circulație”, a spus șoferul care a oprit și l-a transportat în cele din urmă acolo unde avea nevoie.

„Băăăăă… (altfel nu mă pot exprima)… în ce rahat de lume trăim? Să vezi un om cu un carton în mână pe care scre ORB, în mijlocul unei benzi de circulație al unui drum european, și să treci nepăsător? Omul ăla putea fii spulberat de un vehicul în orice moment… Avea aproximativ 30 de minute de când stătea săracul „la ocazie” în mijlocul drumului și toți îl ocoleau (limita de viteză acolo era de 100 km/h). Dânsul mi-a spus că avea 30 de minute de când stătea în soare, în acel punct… Să va fie rușine zecilor de șoferi ce ați trecut și nu l-ați ajutat… Săracul nu avea nici cea mai mică idee că aștepta în mijlocul benzii de circulație… L-am dus pe acel om unde avea nevoie…”, a scris pe Facebook șoferul care l-a ajutat în cele din urmă pe bărbatul nevăzător.