Un barbat in varsta de 70 de ani s-a aruncat de la etajul noua al unui bloc din Alexandru. Totul s-ar fi intamplat pe fondul unei depresii

WhatsApp Image 2022-12-20 at 13.17.04

Tragedie in aceasta dimineata intr-un bloc din Alexandru. Un batran in varsta de 70 de ani si-a pus capat zilelor, aruncandu-se de la etajul 9 al blocului in care locuia. Alarma a fost data de vecini, in jurul orei 6 dimineata. Din pacate, medicii ajunsi la fata locului nu au mai putut face nimic pentru barbat fiind declarat decesul.

Potrivit vecinilor, barbatul ar fi suferit de depresie. Unii spun ca totul ar fi plecat de la o boala pe care ar fi descoperit-o recent. Oamenii mai spun ca nu este prima incercare a barbatului de a se sinucide.

„Am inteles ca a iesit de la Socola si a avut o deceptie probabil. A mai avut tentative si acum a fost fatal.”, a spus unul dintre vecini.

„Am auzit ca avea o depresie, avea ceva. De la etajul 9 am înțeles că a căzut. Baiat bun. Din Popești e el de loc. Și trăia cu nevasta. A mai avut o tentație, mi-a spus un vecin. Si ieri m-am intalnit cu el si am impresia ca era un pic baut că vorbea mult.”

Specialiștii spun că în perioada sărbătorilor, cazurile de suicid sunt tot mai întâlnite.

„Iata pentru unii din păcate, aceste sarbatori vin cu o paletă întreagă de sentimente, trăiri, emoții. Vorbim de depresie, axietate. De faptul că la final de an te gandesti ca o parte din proiectele tale nu au fost implinite, ca poate esti singur, prietenii te-au uitat, familia te-a abandonat si unii dintre ei considera ca nu mai au pentru ce trăi. Din păcate, actele de suicid in aceasta perioada sunt in crestere.”, a spus Oana Rotaru, psiholog.