Un barbat fara permis a acrosat un pieton din Belcesti si a fugit de la locul accidentului

Sharing is caring!

Poliţiştii ieşeni efectuează cercetări într-un dosar penal de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi părăsirea locului accidentului sau ştergerea ori modificarea urmelor acestuia. Un tânăr a fost reţinut pentru 24 de ore.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi părăsirea locului accidentului sau ştergerea ori modificarea urmelor acestuia.

Din investigaţiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că în noaptea de 20 septembrie, un tânăr de 20 de ani în timp ce ar fi condus un autoturism, pe raza comunei Belceşti, ar fi acroşat şi accidentat cu oglinda retrovizoare un alt tânăr, iar ulterior ar fi părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea poliţiştilor.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că tânărul de 20 de ani nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În baza probatoriului administrat în cauză, ieri, acesta a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iaşi.

Azi, tânărul va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău.

shares