Un bărbat din Vaslui s-a sinucis după ce a sunat la 112 să-și anunțe moartea

Un bărbat din Huși s-a sinucis după ce a sunat la 112 să-și anunțe moartea, echipajul deplasat de urgență la fața locului descoperindu-l spânzurat într-o râpă din apropierea casei sale.

Bărbatul de 45 de ani și-a pus capăt zilelor din dragoste, spun apropiații, șocați de gestul omului cunoscut drept prietenos și muncitor, scrie Vremea Nouă.

Dincolo de tragedia în sine, stă și modul îngrozitor prin care bărbatul a ales să moară, sâmbătă, 2 septembrie. Înainte de a se sinucide, a sunat la 112 și i-a spus operatorului următoarele cuvinte:

”Veniți peste jumătate de oră, la adresa următoare, că acolo veți găsi un mort”.

La locul indicat s-au deplasat imediat un echipaj de poliție și o ambulanță, dar bărbatul era deja mort, spânzurat de un copac, într-o râpă din apropierea casei sale.

Omul lucra de mulți ani în străinătate ca șofer de TIR, era apreciat de toată lumea ca prietenos și muncitor, era divorțat, dar avea de ceva timp o relație cu o altă femeie, tot din Huși. S-au certat însă, iar bărbatul nu a putut trece peste asta.

„La data de 2 septembrie 2023, ora 14.17, Poliția Municipiului Huși a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în municipiul Huși, pe strada Vasile Țâmpu va deceda o persoană. Echipajul din cadrul Biroului de Ordine Public Husiș, deplasat în temeiul sesizării, a găsit un bărbat în vârstă de 44 de ani, spânzurat de un pom, într-o râpă din exteriorul unei locuințe.

sursa stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *