Un bărbat din Tecuci a primit un pachet din Spania, cu două kilograme de canabis. Bărbatul a fost prins în flagrant de polițiști

WhatsApp Image 2022-06-17 at 16.18.15 (1)

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Galați au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore față de inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc şi introducerea în țară de droguri de risc.

În cauză s-a reținut faptul că, la data menționată, inculpatul a introdus pe teritoriul României, prin intermediul unei firme de transport pachete, cantitatea de 2 kilograme de canabis. Coletul, expediat din Spania, a fost ridicat de inculpat în municipiul Tecuci, moment în care a fost prins în flagrant de către polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi – Serviciul Antidrog.
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.