Un bărbat din Secuieni a fost reținut după ce ar fi ucis un câine

WhatsApp Image 2023-02-23 at 18.29.09

Un bărbat de 59 de ani, din comuna Secuieni a fost reținut de polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept. Acesta a fost introdus în Arestul I.P.J.Bacău.

La data de 20 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău – Biroul pentru Protecția Animalelor s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție fără drept. Pe o rețea de socializare a fost postat un material video în care se observa un bărbat
care trăgea după un atelaj hipo, un exemplar canin, legat cu un lanț.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit identitatea persoanei care conducea atelajul hipo, respectiv, un bărbat în varstă de 59 de ani, din comuna Secuieni. Din buletinul de analiză anatomo-patologică a rezultat că moartea câinelui a fost violentă.

Astfel, la data de 23 februarie a.c, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au dispus reținerea bănuitului, pentru săvârșirea infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție fără drept. Bărbatul a fost introdus în Arestul I.P.J Bacău.